• CUTIS COSMETIC
    CUTIS COSMETIC er en speciallægeklinik, som tilbyder kosmetiske behandlinger.
Velkommen til

Aarhus hudlæge- og laserklinik

På Aarhus hudlæge- og laserklinik behandles hudsygdomme og kosmetiske hudproblemer.
På Aarhus hudlæge- og laserklinik behandles hudsygdomme og kosmetiske hudproblemer. Undersøgelser og kosmetiske behandlinger foretages af klinikkens speciallæger eller specialuddannet personale, med særlig tilladelse fra Sundhedsstyrelsen til at udføre kosmetiske behandlinger. Dette er din sikkerhed for en behandling på højt fagligt niveau.

Udførelse af kosmetisk behandling er reguleret i bekendtgørelse nr. 1245 af 24. oktober 2007 om kosmetisk behandling. Ved kosmetisk behandling er der tale om behandling, som udelukkende foregår, fordi patienten ønsker behandling af kosmetiske årsager. På sundhedsstyrelsens hjemmeside kan du finde bekendtgørelsen.

Klinikkens registrering

I bekendtgørelsens regulering indgår, at klinikken og dennes personer der udfører kosmetiske behandlinger, er registreret af sundhedsstyrelsen, dvs. at det er personer der lovmæssigt opfylder kriterierne for at udføre kosmetiske behandlinger. Klinik Cutis Cosmetic er således registreret jf. reglerne herom.
Speciallæge Ulla Søderberg underviser kollegaer i Botox behandlinger for Allergan

Se Sundhedsstyrelsens tilstandsrapport her

På Aarhus hudlæge- og laserklinik kan vi vurdere årsagen til dit hudproblem og vejlede dig i den bedste behandling.

Vi byder dig velkommen på Aarhus hudlæge- og laserklinik.

CORONAVIRUS

Har du en tid, skal du komme som aftalt. Hvis det bliver nødvendigt, at din tid skal ændres, vil du altid høre fra os inden, mhp en anden aftale.

Vi gør venligst opmærksom på, at har du symptomer på COVID-19 (feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine og muskelømhed, som hos nogle kan være ledsaget af symptomer fra næsen, skal du IKKE møde op i klinikken, men kontakte os telefonisk eller pr. mail.

Alle skal afspritte hænder ved ankomst Der må kun være få i venteværelset ad gangen, derfor: Kom først til den aftalte tid. Ingen pårørende i venteværelset. Respekter afstandsmærker.
Tak for din forståelse.

Vi opdaterer løbende hjemmesiden.
Om Cutis

Aarhus Spelciallæge -
og laserklinik
Speciallæge i hudsygdomme
Ulla Søderberg
Strøget · Ryesgade 31, 3. TV · 8000 Århus C

Persondataforordningen

Tlf. tid

Hudlæge
Mandag - torsdag: 8:00 - 10:00
32222202
Kosmetik
51271727

Kontakt os

Hudlæge, reception og blodprøver:
sekretaer@cutis.dk
Kosmetisk med egenbetaling:
cosmetic@cutis.dk.